Laddbox hemma!

Drömt om att förenkla vardagen?

Vi hjälper dig att installera Sveriges bästa Laddbox hemma hos dig! Dessutom hjälper dig dig att redusera upp till 50% av kostnaderna med Grön Teknik avdraget. Var med och investera i framtiden du också. Kontakta oss så berättar vi mer!

Laddbox med dubbla uttag

Modell: Aura

Vår mest sålda laddbox

Modell: Halo

Såhär går det till

Fyll i intresseanmälan

Vi kontaktar dig för att boka tid

Vi installerar din laddbox

Vi skickar faktura efter avdraget Grön Teknik

Du kan nu ladda din elbil hemma

Känner du dig osäker?

Läs vanliga frågor & svar här. Eller kontakta oss så berättar vi mer!

Varför ska jag använda en laddbox istället för vägguttag?

Eftersom de är särskilt framtagna för att ladda just elbilar. Med hög batterikapacitet krävs hög laddeffekt för att laddningen ska gå snabbt och smidigt. Dessutom blir det tryggare och säkrare än att använda ett vanligt vägguttag.

Är laddbox samma som laddstation?

Ja, båda termerna syftar på elbilsladdare. Ett annat begrepp som förekommer är laddstolpe. Det är precis vad det låter som: en laddbox som sitter på en stolpe. Annars sitter de ofta på väggen.

Hur installeras en laddbox?

Installationen måste utföras av en behörig tekniker. Vi erbjuder erfarna och välutbildade tekniker som ser till att stationen installeras korrekt.

Går det att tidsstyra laddningen?

En stor fördel med laddboxar är att du kan ladda när elen är som billigast. Du kan också hämta statistik över din användning. Boxen har smart mjukvara som gör att du kan schemalägga tider, till och med när du befinner dig på distans.

Vilka olika laddboxar går att välja mellan?

Behöver du ett eller två uttag för laddning? Charge Amps Halo har ett uttag, medan Charge Amps Aura har två. Charge Amps Aura är bäst för dig som behöver kunna ladda två elbilar samtidigt. I övrigt har de stora likheter. De är framtagna för det nordiska klimatet och fungerar med alla bilmärken.