Laddstation hemma!

Drömt om att förenkla vardagen?

Genom att installera en laddstation hemma har du alltid bilen fulladdad och klar.

Charge Amps har tagit fram en perfekt lösning för vårt krävande nordiska klimat. Vi hjälper dig att installera din laddstation och den fungerar med alla bilmärken.

Såhär går det till

Fyll i intresseanmälan

Vi kontaktar dig för att boka tid

Vi installerar din laddbox

Vi skickar faktura efter avdraget Grön Teknik

Du kan nu ladda din elbil hemma

Kostnadsfri konsultation

Kontakta oss idag så berättar vi mer!

Känner du dig osäker?

Läs vanliga frågor & svar här. Eller kontakta oss så berättar vi mer!

Varför ska jag använda en laddstation istället för vägguttag?

Eftersom de är särskilt framtagna för att ladda just elbilar. Med hög batterikapacitet krävs hög laddeffekt för att laddningen ska gå snabbt och smidigt. Dessutom blir det tryggare och säkrare än att använda ett vanligt vägguttag.

Är laddstation samma som laddbox?

Ja, båda termerna syftar på elbilsladdare. Ett annat begrepp som förekommer är laddstolpe. Det är precis vad det låter som: en laddbox som sitter på en stolpe. Annars sitter de ofta på väggen.

Hur installeras en laddstation?

Installationen måste utföras av en behörig tekniker. Vi erbjuder erfarna och välutbildade tekniker som ser till att stationen installeras korrekt.

Går det att tidsstyra laddningen?

En stor fördel med laddboxar är att du kan ladda när elen är som billigast. Du kan också hämta statistik över din användning. Boxen har smart mjukvara som gör att du kan schemalägga tider, till och med när du befinner dig på distans.

Vilka olika laddstationer går att välja mellan?

Behöver du ett eller två uttag för laddning? Charge Amps Halo har ett uttag, medan Charge Amps Aura har två. Charge Amps Aura är bäst för dig som behöver kunna ladda två elbilar samtidigt. I övrigt har de stora likheter. De är framtagna för det nordiska klimatet och fungerar med alla bilmärken.