Om oss

 

Grön teknik för framtiden.

Fordonsparken byts ut i en allt snabbare takt. Elfordon kommer inom en snar framtid att vara det enda alternativet. Behovet av laddstationer för fordon ökar dagligen med varje sålt elfordon. En investering idag för att framtidssäkra eller tillgodose redan uppkomna behov, gör att man kan behålla attraktiviteten i bostäder eller arbetsplatser.

För privatägda mindre fastigheter finns det ett avdrag för Grön teknik fungerande på samma sätt som rot-avdrag men med ett bidrag om 50% av kostnaden upp till 50 000:- i år.

Car Charge Company specialiserar sig på laddteknik och lastbalansering. Vi är stolt servicepartner åt Charge Amps. Charge Amps har en väl fungerande teknik med utveckling och produktion i Sverige. Och har uttsetts i flera stora undersökningar till marknadens mest bästa laddstation.

Vi kommer i alla våra åtaganden alltid offerera en fungerande teknik med lastbalansering för att hålla nere fasta elnätskostnader och få en så effektiv användning som möjligt av tillgänglig effekt. I första hand trefasteknik som fungerar för såväl rena elbilar, nu eller i framtiden, som för laddhybrider som fortfarande kommer att finnas kvar ett antal år. Välkommen till Car Charge Company!

Offertförslag inom 24 timmar

Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig så snart vi kan.